Vanaf 5 juni meer activiteiten!

Nieuws

Vanaf 5 juni meer activiteiten!

Aquabootcamp - header.jpg

Bekijk ons volledige aanbod bij tijden & tarieven en reserveer snel uw plekje.

Het sein staat op groen! Vanaf zaterdag 5 juni worden de coronamaatregelen voor sporten verder versoepeld. Naast zwemlessen voor kinderen tot en met 17 jaar en banenzwemmen, is het vanaf zaterdag ook weer mogelijk om binnen deel te nemen aan groepslessen. Je kunt bovendien gebruik maken van de kleedkamers en de kluisjes. Douchen is bij ons helaas nog niet mogelijk i.v.m. de routing en de 1.5 meter afstand die wij moeten waarborgen. Na het sporten ben je van harte welkom voor een hapje en drankje in onze Salon. Zet je beeldscherm snel uit en kom lekker sporten!
Samen houden we het veilig
Wil jij je weer lekker voelen, genieten van het water, coronakilo’s killen? Samen houden we het veilig. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in het zwembad staan natuurlijk voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom in ons zwembad van toepassing: blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Voor ieders veiligheid en gezondheid laten we bij iedere activiteit een maximaal aantal bezoekers toe. Om teleurstelling te voorkomen, is het verplicht om vooraf online te reserveren.

Bekijk hier het rooster en reserveer hier uw plek. Reserveren is mogelijk vanaf 3 dagen voordat de activiteit begint.

Alle meerbadenkaarten zijn voor zolang het online reserveren verplicht is bevroren.

Lees hieronder meer over de coronamaatregelen in onze accommodatie.

Vrij zwemmen in het buitenbad
Vanaf maandag 7 juni bieden wij op vaste dagen en tijden vrij zwemmen in het buitenbad aan. Hiervoor kan vanaf zondag 6 juni online gereserveerd worden. Voor de tijden van het vrij zwemmen klikt u Vrijzwemmen Buitenbad

Coronamaatregelen:
In onze accommodatie staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. Daarom geldt een aantal regels wanneer je onze accommodatie bezoekt.

  • Online reserveren vooraf is verplicht (met uitzondering van de zwemles);
  • Blijf thuis bij (milde) klachten;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Betaal bij voorkeur contactloos;
  • Volg de bewegwijzering en aanwijzingen van de medewerkers;
  • Draag een mondkapje, behalve tijdens het sporten;
  • Desinfecteer je handen;
  • Hoest/nies in je elleboog;
  • Ouders dienen tijdens de zwemles het zwembad te verlaten, als zij geen plek gereserveerd hebben in de Salon.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.