Contact

Contact

Adresgegevens:
Zwembad de Windas
Berkelseweg 95
2661 AK Bergschenhoek

Contactgegevens:
Tel: 010-5116011
E-mail: zwembaddewindas@sportfondsen.nl

Openingstijden receptie:
Maandag 09:00 - 18:30 uur
Dinsdag 09:00 - 18:30 uur
Woensdag 09:00 - 18.30 uur
Donderdag 09:00 - 18.30 uur
Vrijdag 09:00 - 18.30 uur
Zaterdag 08:00 - 14:30 uur
Zondag 09:00 - 14:30 uur

Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting zwembad De Windas te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 010-5116011. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Na afloop ontvang je de €0,50 munt weer terug.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes en zwemluiers aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Ja, je kunt bij ons onbetaald parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie klik je hier

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles klik je hier . Dit kan vanaf 3 jaar.

Je kunt je kind digitaal afmelden via het leerlingvolgsysteem. Meld je af tot uiterlijk 2 uur voor de aanvang van de huidige les en krijg direct een credit om ook digitaal een inhaalles in te plannen. U kunt maximaal 2 credits open hebben staan. Voor meer informatie klikt u op de volgende link Handleiding digitaal afmelden en inhaalles (dewindas.nl)

Voor een overzicht van alle kijklessen klik je hier en voor de data van het diplomazwemmen klik je hier.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail. Klik hier om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster. Hier kun je lessen voor inkopen. Ouders van leskinderen worden daar altijd in juni over geïnformeerd.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden na elke zwemles zo spoedig mogelijk de scores toegevoegd. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven klik hier. Let op! Vooraf inschrijven is verplicht.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.