Turbolessen en privelessen kerstvakantie

Nieuws

Turbolessen en privelessen kerstvakantie

turbolessen

3-uurs en 1-uurs turbolessen en privélessen kerstvakantie

3-uurs turbolessen van 27-12 t/m 30-12
Uw kind krijgt in 4 dagen tijd 12 uur zwemles, dus 3 uur per dag tussen 08.30 en 12.00 uur van maandag tot en met donderdag. Uiteraard houden wij gezamenlijke pauzes, waarin de kinderen iets te drinken, een stukje fruit en iets lekkers krijgen aangeboden.

Op dinsdag 4 januari is er de mogelijkheid, voor de kinderen die hiervoor in aanmerking komen het diploma te halen. Voor de kinderen die in badje 3 mee doen zullen wij aan het einde van de week kijken of zij door kunnen stromen naar badje 4 of misschien zelfs wel diploma kunnen zwemmen. Uiteraard kunnen wij geen garantie geven, maar wij zullen er alles aan doen om de kinderen in deze 12 uur les klaar te stomen voor het diploma, of het volgende badje. Omdat de kinderen nu iedere dag zwemmen, is de kans op het halen van het diploma veel groter. De aangeleerde vaardigheden blijven beter hangen bij het kind en worden daardoor ook beter uitgevoerd.

Voor de C-lessen willen wij u erop wijzen dat er veel nieuwe vaardigheden moeten worden aangeleerd. Voor een beginnende C zwemmer is het moeilijker om na 12 uur les een diploma te halen. Dit neemt niet weg dat uw kind grote sprongen vooruit zal maken. De prijs voor 12 uur les inclusief eten en drinken is € 210,10, dit is exclusief het diplomageld a € 28,-. U kunt inschrijven voor deze lessen door het strookje in te vullen en in te leveren bij de receptie. U dient bij inschrijving direct te betalen.
Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 13 december 09:00 uur.

Privélessen van 27-12 t/m 7-1
Tijdens de gehele kerstvakantie is het mogelijk om voor uw zoon of dochter extra privelessen in te boeken. De privélessen duren 30 minuten en zijn te boeken per 1 of maximaal 5 lessen.

Neemt u 1, 2, 3 of 4 lessen af betaald u € 65,- per les. Indien u 5 lessen afneemt betaald u € 55,- per les. De lessen die geboekt worden moeten afgenomen worden tussen 27-12 en 7-1.

Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 13 december 09.00 uur.
LET OP: VOL = VOL

1-uurs turbolessen van 3-1 t/m 7-1

Uw kind krijgt van maandag 3 januari t/m vrijdag 7 januari, 5 dagen iedere dag 1 uur zwemles. Op vrijdagmiddag is er de mogelijkheid, voor de kinderen die hiervoor in aanmerking komen, het diploma te halen. Uiteraard kunnen wij geen garantie geven, maar wij zullen er alles aan doen om de kinderen in deze 5 uur zwemles, klaar te stomen voor het diploma of het volgende badje.

Op vrijdag krijgen de kinderen te horen of zij door kunnen naar het volgende badje of mogen diplomazwemmen. U kunt hierna direct het diplomageld bij de receptie voldoen.

∗ Normaliter laten wij de ouders op maandag het eerste half uur aanwezig zijn op de zwemzaal zelf. I.v.m. COVID-19, is deze mogelijkheid komen te vervallen.

∗ maatregel omtrent corona

Lestijden en kosten

De lessen worden op de volgende tijdstippen gegeven.

Badje 1, 09.00 - 10.00 uur
Badje 2, 10.00 - 11.00 uur
Badje 3, 11.00 - 12.00 uur
Badje 4, 12.00 - 13.00 uur

Inschrijven is mogelijk van 27 december t/m 30 december tussen 0900 - 1400 uur. De kosten voor deze turbolessen zijn € 86,10 en dit is exclusief het diplomageld.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.