Nieuwsbrief 20-8-2021 - Zwemlessen na de zomervakantie

Nieuws

Nieuwsbrief 20-8-2021 - Zwemlessen na de zomervakantie

pexels-photo-3944403.jpeg

Nieuwsbrief zwemlessen

De verstuurde nieuwsbrief van 20-8-2021

Betreft: Lestijden controleren en maatregelen Halen & Brengen

Beste ouders/verzorgers,

Het einde van de zomervakantie is in zicht en de normale zwemlessen gaan dus weer bijna van start! Op maandag 30 augustus starten de normale zwemlessen weer. We willen u op de hoogte stellen van een aantal zaken.

Lestijden controleren
Wij willen u dringend verzoeken om uw lestijden te controlen. Dit zodat u niet op het verkeerde tijdstip bij ons aankomt. We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot de lestijden. Een aantal lessen zijn een kwartier verschoven. Dus check uw tijden! U kunt uw lestijden controleren via het leerlingvolgsysteem. Weet u niet hoe u hierbij komt? Klik dan op de onderstaande link

Lees het volgende artikel: Lestijden controleren via leerlingvolgsysteem (dewindas.nl)

Halen & Brengen kinderen
We hebben geconstateerd dat ouders erg vroeg naar binnen gaan om hun kinderen op te halen van zwemles. Hierdoor wordt het erg druk bij de douches en in de gang. Om deze reden brengen we de route en maatregelen voor u nog een keer onder de aandacht.

Aankomst zwemles
Vijf (5) minuten voor de aanvang voor uw zwemles mag u naar binnen. Zorg ervoor dat uw kind thuis de zwemkleding heeft aangetrokken zodat u enkel alleen nog de normale kleding hoeft uit te trekken in de grote kleedkamers. Na het uittrekken van de normale kleding graag uw kind alleen naar het verzamelpunt. Er komt een groot spandoek/banner in de gang te staan waar de kinderen wachten totdat de zwemonderwijzer ze komst ophalen. Het is dus niet de bedoeling dat de ouders meelopen.

Einde zwemles
Zodra u ziet dat de les bijna klaar is, kunt u naar binnen. U wacht in de gang en kleedt uw kind om in de kleine kleedhokjes.

Met sportieve groeten,

Zwembad de Windas

Sportfondsen Lansingerland B.V.
Berkelseweg 95
2661 AK Bergschenhoek
T. 010-5116011

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.