Corona-maatregelen vanaf 25 september

Nieuws

Corona-maatregelen vanaf 25 september

Updatemaatregelen.png

Corona-maatregelen vanaf 25 september

Goed nieuws!

Met ingang van zaterdag 25 september a.s. zullen alle activiteiten in zwembad de Windas weer zonder reservering toegankelijk zijn, de badenkaarten kunnen weer gebruikt worden. Alle doelgroepen badenkaarten zijn verlengd, heeft u een badenkaart voor het banenzwemmen, vragen wij u even langs onze receptioniste te lopen. De tickets die zijn gereserveerd na 25 september kunt u gewoon gebruiken. Er hoeft geen 1,5 meter afstand meer te worden gehouden, de routing vervalt en u kunt weer douchen.

Het kan in de eerste periode voor komen dat piekmomenten zorgen voor (te) volle groepen. Als dit structureel het geval is zal per activiteit worden bekeken of het reserveren weer gedeeltelijk ingevoerd zal worden.

Zwembad de Windas is zonder QR code toegankelijk voor alle bezoekers die deelnemen aan een zwemactiviteit. Indien u plaats neemt in de horeca (de Salon) moeten onze medewerkers vragen naar de QR code (of papieren afschrift).

De routing vervalt, waardoor we weer naar de oude situatie gaan. Niet meer via de horeca naar buiten, maar gewoon via het poortje. Ook vragen wij u om in de rechter gang (schone voetengang) geen buitenschoenen meer te dragen.

Samengevat:

- Niet meer reserveren

- Badenkaarten/abonnement worden weer in gebruik genomen

- Reeds gereserveerde tickets zijn nog steeds geldig

- Geen QR-code voor het zwembad

- Wel een QR-code voor in de Salon

- Douches weer open

- Routing vervalt en weer een schone voetengang

Het team van de Windas kijkt er naar uit iedereen weer op de oude, vertrouwde manier te kunnen ontvangen!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.