BUITENBAD IS GEOPEND

Nieuws

BUITENBAD IS GEOPEND

Buitenbad open

🌞🏊‍♂️ Het is eindelijk zover! 🎉 Ons buitenbad opent vandaag haar deuren om 15.00 uur en we kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen voor een spetterend seizoen!

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en met plezier kan genieten van ons zwembad, willen we jullie herinneren aan onze toegangsregels. Ze zijn grotendeels hetzelfde als vorig jaar, met slechts één kleine verandering. Hier zijn ze op een rijtje:

1️⃣ Voor kinderen onder de 14 jaar is registratie in ons systeem verplicht. Zonder registratie is er helaas geen toegang mogelijk.

2️⃣ Vanaf 14 jaar vragen we om een geldig legitimatiebewijs. Zonder legitimatie kunnen we geen toegang verlenen. Maar geen zorgen, als je een zwempas hebt, kun je zonder legitimatie naar binnen!

3️⃣ Een uitzondering op onze toegangsregels is van toepassing als je in het bezit bent van een 14-badenkaart. In dat geval ben je altijd welkom, zelfs als we ons zwembad tijdelijk moeten sluiten vanwege drukte. Let op: op moment van sluiting wegens drukte is deze pas persoonsgebonden en slechts één persoon mag ermee naar binnen.

4️⃣ Last but not least - een belangrijke regel! Alle kinderen zonder zwemdiploma MOETEN zwemvleugels dragen. Andere drijfhulpmiddelen zoals kurkjes, fibby's of een zwemvestje zijn niet toegestaan, omdat ze moeilijk te zien zijn voor onze toezichthouders. Ouders of begeleiders zijn ook verplicht om met hun kindje (met vleugels) het water in te gaan.

We danken jullie voor jullie begrip en medewerking. Laten we samen zorgen voor een veilige en plezierige zwemervaring voor iedereen! Tot straks bij het zwembad! 🌊😊 #Zwemplezier #VeiligheidEerst #BuitenbadSeizoen

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.