Zwemles in de zomervakantie

Nieuws

Zwemles in de zomervakantie

Zwemles - extra.jpg

Zwemles in de zomervakantie bij de Windas

Tijdens de 6 weken zomervakantie bieden wij in verschillende vormen zwemlessen aan. De verschillende mogelijkheden die wij aanbieden zijn; 3 uurs turbolessen, 1 uurs turbolessen, reguliere zwemlessen en privélessen. Vanaf maandag 5 juli start de inschrijving bij onze receptie.

3 uurs turbolessen voor de badjes 3, 4, B en C.
In week 29, 31 en 33 bieden wij de 3 uurs turbolessen aan. uw kind krijgt in 4 dagen, 12 uur zwemles. Dit is 3 uur per dag tussen 08.30 en 12.00 van maandag t/m donderdag. uiteraard houden wij gezamenlijke pauzes, waarin de kinderen iets te drinken, een stukje fruit en iets lekkers krijgen aangeboden.
Op vrijdagochtend is er de mogelijkheid, voor kinderen die hiervoor in aanmerking komen, het diploma te halen. Uiteraard kunnen wij geen garantie geven, maar wij zullen er alles aan doen om de kinderen in deze 12 uur les klaar te stomen voor het diploma. Omdat de kinderen nu iedere dag zwemmen is de kans op het halen van het diploma of het doorschuiven naar het volgende badje veel groter. De aangeleerde vaardigheden blijven beter hangen bij het kind en worden daardoor ook beter uitgevoerd.
De prijs voor de 12 uur les inclusief eten en drinken is € 210,10 dit is exclusief diplomageld à € 28,-.

1 uurs lessen voor de badjes 1, 2, 3 en 4.
Uw kind krijgt in week 30, 32 en 34, 5 dagen iedere dag 1 uur zwemles. Badje 3 en 4 worden gegeven van 10.00-11.00 en badje 1 en 2 worden van 11.00-12.00 gegeven. Op vrijdagmiddag is er de mogelijkheid, voor de kinderen die hiervoor in aanmerking komen het diploma te halen. Uiteraard kunnen wij geen garantie geven, maar wij zullen er alles aan doen om de kinderen in deze 5 uur zwemles, klaar te stomen voor het diploma of het volgende badje.
Bij de eerste zwemles op maandag kunt u het eerste kwartier bij de les aanwezig zijn, daarna verzoeken wij u de zwemzaal te verlaten. Op de laatste lesdag op vrijdag kunt u ook het laatste kwartier van de les aanwezig zijn in de zwemzaal. U krijgt dan te horen of uw kind mag afzwemmen op vrijdagmiddag, of door kan naar het volgende badje.
De prijs voor 5 keer 1 uur zwemles is € 86,10. Dit is exclusief diplomageld à € 28,-.

Reguliere zwemlessen in de zomervakantie
Tijdens de 6 weken zomervakantie bieden wij de mogelijkheid om op maandagochtend, woensdagochtend of vrijdagochtend 45 minuten zwemles te volgen. Iedereen heeft de mogelijkheid om voor deze optie maximaal 1 zwemles per week af te nemen vanwege het beperkte aantal plekken. U kan er voor kiezen om 1, 2, 3, 4, 5 of 6 zwemlessen af te nemen. Neemt u 6 lessen af betekent dit dat uw kind elke week van de zomervakantie 1 zwemles heeft. Omdat de automatische incasso's in deze periode stop worden gezet dient u voor deze zwemlessen per pin te betalen. Per les betaald u € 12,13, dit staat gelijk aan wat u normaliter betaald met de automatische incasso.

Turbo privélessen
Gedurende de hele zomervakantie bieden wij op vooraf bepaalde dagen en tijdstippen privélessen aan. Voor 1 privéles betaald u € 65,-, neemt u er 5 af betaald u € 55,- per les en neemt u er 10 af betaald u € 45,- per les.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.