Wijzigingen zwemles abonnementen

Nieuws

Wijzigingen zwemles abonnementen

0033_jip-033.jpg

Wijziging zwemles abonnement per 22-8

Bergschenhoek, juni 2022

Betreft: wijzigingen zwemles abonnementen per 22 augustus 2022

Geachte ouder,

In een land als Nederland is het niet alleen noodzakelijk dat kinderen kunnen zwemmen, zij beleven er ook veel plezier aan. Sportfondsen Lansingerland doet er alles aan om u en uw kind op een prettige manier de cursus Zwem-ABC te laten volgen. Ook u als ouders vergeten we niet.

Daarom hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd bij het leszwemmen van uw kind(eren). Natuurlijk kunt u bij ons de vorderingen van uw kind online volgen, daar komt binnenkort bij dat u ook een gemiste zwemles online kunt inboeken. De betaling van het lesgeld zal, na de zomervakantie, veranderen van 4 weken naar een maandabonnement. Dankzij het nieuwe maandabonnement wordt er iedere maand op een vast moment afgeschreven. Zo kunt u uw afschrijving beter volgen. Deze brief informeert u daarover.

Alle wijzigingen zijn per 22 augustus 2022 van kracht.

Het Leerlingvolgsysteem bied meer
Het is al mogelijk om de vorderingen van uw kind, op elk gewenst tijdstip online volgen. Vanaf 22 augustus 2022 kunt u een zwemles afmelden maar ook een inhaal les digitaal inplannen. Dat kunt u allemaal via het leerlingvolgsysteem regelen.

Inhaallessen
Het kan natuurlijk voorkomen dat uw kind een enkele keer niet naar de les kan komen. In dat geval kan uw kind een inhaal les volgen. Er mogen maximaal twee credits tegelijkertijd openstaan. Na het behalen van het ABC-diploma vervallen eventuele credits zonder recht op restitutie.


Maandabonnementen
De huidige voorziening van het 4 weken abonnement gaf soms onduidelijkheid. Voortaan werken we daarom met maandabonnementen met een vast bedrag per maand (€ 53,84). Met één oogopslag weet u wat u heeft betaald en voor hoelang. De maandabonnementen verlengen wij steeds automatisch met een maand. U heeft een opzegtermijn van een maand. Als u dus opzegt, stopt de betaling precies 1 maand later. Vanaf 22 augustus 2022 gaan de zwemlessen 12 maanden per jaar gegeven worden, met uitzondering van de feestdagen. Tijdens alle schoolvakanties gaan de zwemlessen door. Echter is het mogelijk dat de lessen op een ander tijdstip zullen zijn. U wordt daarover vooraf geïnformeerd. Alle randvoorwaarden omtrent de maand abonnementen kunt u terug vinden vanaf 01-08-2022 op onze website.

De betaling
De betaling van het lesgeld is hiermee duidelijker. Het lesgeld wordt iedere maand rond de 28ste van iedere maand vooraf afgeschreven.

Tot slot
Heeft u vragen over deze brief dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de receptie via receptiewindas@sportfondsen.nl. Wij zien u en uw kind graag in ons zwembad en wensen u veel zwemplezier.


Met vriendelijke groet,


Michiel van Mierlo
Manager

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.