Turbolessen meivakantie

Nieuws

Turbolessen meivakantie

Zwemles - header.jpg

Extra zwemles in de meivakantie.

3 uurs lessen voor de badjes 3, 4, B en C.

In de meivakantie op 3, 4, 6 en 7 mei bieden wij de 3 uurs turbolessen aan. Uw kind krijgt in 4 dagen, 12 uur zwemles. Dit is 3 uur per dag tussen 10.45 en 14.15 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Uiteraard houden wij gezamenlijke pauzes, waarin de kinderen iets te drinken, een stukje fruit en iets lekkers krijgen aangeboden.

Op zaterdag 8 mei is er de mogelijkheid voor kinderen die hiervoor in aanmerking komen het diploma te halen. Uiteraard kunnen wij geen garantie geven, maar wij zullen er alles aan doen om de kinderen in deze 12 uur les klaar te stomen voor het diploma. Omdat de kinderen nu iedere dag zwemmen is de kans op het halen van het diploma of het doorschuiven naar het volgende badje veel groter. De aangeleerde vaardigheden blijven beter hangen bij het kind en worden daardoor ook beter uitgevoerd.

De prijs voor 12 uur les inclusief eten en drinken is € 210,10 dit is exclusief diplomageld á € 28,-.

U kunt inschrijven voor deze lessen door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij de receptie. U dient bij inschrijving direct te betalen. Normaliter laten wij de ouders op maandag het eerste halfuur aanwezig zijn op de zwemzaal zelf. I.v.m. COVID-19, is deze mogelijkheid komen te vervallen. 

1-uurs lessen voor de badjes 1, 2, 3 en 4.

Uw kind krijgt van maandag 10 mei t/m vrijdag 14 mei, 5 dagen iedere dag 1 uur zwemles. Op zaterdagmiddag is er de mogelijkheid, voor de kinderen die hiervoor in aanmerking komen, het diploma te halen. Uiteraard kunnen wij geen garantie geven, maar wij zullen er alles aan doen om de kinderen in deze 5 uur zwemles, klaar te stomen voor het diploma of het volgende badje.

Bij de eerste zwemles op maandag kunt u het eerste kwartier bij de les aanwezig zijn, daarna verzoeken wij u de zwemzaal te verlaten. Op de laatste lesdag op vrijdag kunt u ook het laatste kwartier van de les aanwezig zijn in de zwemzaal. U krijgt dan te horen of uw kind mag afzwemmen op zaterdagmiddag, of door kan naar het volgende badje. U kunt hierna direct het diplomageld bij de receptie voldoen.*

* Normaliter laten wij de ouders op maandag het eerste halfuur aanwezig zijn op de zwemzaal zelf. I.v.m. COVID-19, is deze mogelijkheid komen te vervangen. 

* maatregel omtrent corona 

De lessen worden op de volgende tijden gegeven.

Badje 1, 11.45 - 12.45 uur
Badje 2, 11.45 - 12.45 uur
Badje 3, 12.45 - 13.45 uur
Badje 4, 12.45 - 13.45 uur

Inschrijven kan vanaf dinsdag 20 april bij onze receptie en de prijs voor 5 keer 1 uur zwemles is € 86,10. Dit is exclusief diplomageld á € 28,00.

Indien u heeft ingeschreven voor deze turbo lessen, gaan wij ervan uit dat uw kind iedere dag aanwezig is. Bij afwezigheid worden de lessen niet ingehaald of vergoed. Bij ziekte zullen wij samen met u een passende oplossing zoeken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.