Prijswijziging per 01-01-2023

Nieuws

Prijswijziging per 01-01-2023

prijsverhoging afbeelding.jpg

7 % prijsverhoging

Betreft prijswijziging per 01-01-2023

Bergschenhoek 20-12-2022

Beste Bezoeker,


De wereldmarkt is erg in beweging. Nog herstellende van de coronapandemie wordt Sportfondsen geconfronteerd met verder stijgende kosten, oplopende prijzen op de energiemarkt en toenemende inkoopkosten. Ook de beschikbaarheid van personeel staat enorm onder druk, waardoor enerzijds de (loon)kosten stijgen en anderzijds soms moet worden afgeschaald, terwijl kosten gewoon doorlopen.

Inmiddels zijn we in december aanbeland. Om ons tot de exploitatie te beperken, 2022 was een jaar van zeer grote extremen en veel onzekerheden. Ondanks de nog grotere onzekerheden ziet Sportfondsen zich genoodzaakt de alle tarieven per 1 januari 2023 te verhogen met 7%.

Graag hadden wij jullie over deze prijsstijging eerder bericht. Helaas was het niet mogelijk om in een eerder stadium een beeld te vormen over de inflatie. Wij betreuren de nodige prijsstijging, maar hopen op jullie begrip.


Met vriendelijke groet


Team Windas

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.