Personele tekorten.

Nieuws

Personele tekorten.

prijsverhoging afbeelding.jpg

Kom jij bij ons werken?

Beste bezoeker,

Onze branche (zwembadbranche) kampt met grote personele te korten.

Kortom zwembaden kunnen niet het volledig openstellingsrooster handhaven. Daardoor moeten er lastige keuzes gemaakt worden om de personele bezetting sluitend te krijgen.

Zwembad de Windas blijft daarvan niet vrij. Ons team heeft met man en macht gewerkt om het huidige openstellingsrooster te kunnen handhaven. Zoals u vanaf eind augustus 2022 heeft kunnen merken, is dat onmogelijk geworden. Wij hebben op dit moment niet voldoende medewerkers om alle activiteiten / zwemlessen door te laten gaan. Op onze website www.dewindas.nl, onder het kopje nieuws, communiceren wij (vanaf 1 oktober 2022) de activiteiten die geen doorgang zullen vinden.

Er is dan ook een lastige keuze gemaakt, die wij als bedrijf zo lang als mogelijk proberen uit te stellen.

Helaas zijn wij toch genoodzaakt om het openstellingsrooster te versmallen. Dat betekend dat er de komende tijd minder activiteiten en zwemlessen plaats vinden zodat wij de bezetting rond kunnen krijgen. Hiermee hopen wij regelmaat te creëren in de doorgang van onze zwemlessen en activiteiten

We begrijpen dat jullie daarin teleurgesteld worden, maar wij moeten deze keuze maken, en hopen op jullie begrip.

De directie werkt hard aan een oplossing om de personele bezetting uit te breiden.

Wellicht kunt u ons daarbij helpen?

Hoe kunnen jullie ons helpen?

Kennen jullie, in de vrienden, kennissen of familie kringen, iemand die graag als zwemonderwijzer willen werken in ons zwembad.

Laat hem of haar een mail schrijven naar zwemlessenwindas@sportfondsen.nl.

Komen wij tot een arbeidsovereenkomst voor zwemonderwijzer dan ontvang je als dank een gratis 12 badenkaart die je kunt verzilveren in zwembad de Windas.

Nogmaals onze excuses voor deze situatie. Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Daarnaast hopen wij snel uit deze lastige situatie te komen.

Met vriendelijke groet

Team Windas

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.