Belangrijke informatie roosters & personele te korten

Nieuws

Belangrijke informatie roosters & personele te korten

Zwemfeestje - header.jpg

Belangrijke informatie roosters & personele te korten

Beste bezoeker,

Onze branche (zwembadbranche) kampt met grote personele te korten.

Kortom zwembaden kunnen niet het volledig openstellingsrooster handhaven. Daardoor moeten er lastige keuze gemaakt worden om de personele bezetting sluitend te krijgen met gediplomeerde medewerkers.

Zwembad de Windas is daarvan niet vrij van gebleven. Ons team heeft met man en macht gewerkt om het huidige openstellingsrooster te kunnen handhaven. Zoals u vanaf vorige week heeft kunnen merken, is dat onmogelijk geworden. Wij hebben op dit moment niet voldoende medewerkers om alle activiteiten door te laten gaan.

Er is dan ook een lastige keuze gemaakt, die wij als bedrijf zo lang als mogelijk hebben geprobeerd uit te stellen.

Helaas zijn wij toch genoodzaakt om het openstellingsrooster te versmallen. Dat betekent dat er de komende tijd minder activiteiten plaats vinden zodat wij de bezetting wel rond kunnen krijgen.

Het nieuwe rooster (met ingang van 27 september) is op onze website te vinden of via deze link: https://dmtupqacnn63x.cloudfront.net/documents/Hoofdrooster_27-8_tm_31-10.pdf

We begrijpen dat jullie daarin teleurgesteld worden, maar wij moeten deze keuze maken, en hopen op jullie begrip.

De directie werkt hard aan een oplossing om de personele bezetting uit te breiden.

Wellicht kunt u ons daarbij helpen?

Hoe kunnen jullie ons helpen?

Kennen jullie, in de vrienden, kennissen of familie kringen, iemand die graag als zwemonderwijzer wil werken in ons zwembad?

Laat hem of haar een mail schrijven naar zwemlessenwindas@sportfondsen.nl.

Komen wij tot een arbeidsovereenkomst voor zwemonderwijzer dan ontvangt je als dank een gratis 12 badenkaart die je kunt verzilveren in zwembad de Windas.

Nogmaals onze excuses voor deze situatie. Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Daarnaast hopen wij snel uit deze lastige situatie te komen.

Met vriendelijke groet

Team Windas

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.