Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardagsactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeerminnen- of haaienfeestje? Onder begeleiding leren kinderen zwemmen met een staart of vin. Ook een discofeestje is ontzettend leuk voor kinderen. Met discolichten ,muziek en een echte DJ toveren we ons zwembad om tot een echte disco.

Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder zwemlesgever en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.
Zeg wel even tegen je ouders dat ze je feestje tijdig reserveren, want we kunnen maar een aantal feestjes tegelijk ontvangen.

Je feestje kun je vieren in het recreatiebad op woensdagmiddag tussen 13:00 en 16:30 uur of op zondagmiddag tussen 12:15 en 15:00 uur.
Tijdens het discozwemmen op vrijdagavond is het ook mogelijk om je feestje te vieren. Iedere eerste vrijdag van de maand (oktober tot en met april) organiseren wij discozwemmen.

Heb je vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact op.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.